motorclub-Oss-20210318-WA0005

Grand Prix Zijspancross Oss – 18 & 19 september

In het weekend van 18 en 19 september vormt circuit de “Witte Ruijsheuvel” in Oss het platform voor een spannende wedstrijd waarbij de beste combinaties ter wereld gaan strijden voor punten van het wereldkampioenschap.

Al vele jaren zijn er Grand Prix Zijspancross wedstrijden verreden op Circuit de “Witte Ruijsheuvel”. Jaarlijks is Motorclub Oss minimaal één keer per jaar de locatie voor zijspan en quad wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. In 2020 heeft het evenement door toedoen van Corona helaas niet kunnen plaatsvinden.

We gaan ervan uit dat we in 2021 weer kunnen genieten van een Grand Prix Zijspancross in Oss! Naast de wedstrijd voor het wereldkampioenschap zullen ook andere klassen aan de start verschijnen in het bijprogramma.

Tickets & Info

Zodra deze informatie beschikbaar is, zal dit op deze website worden bijgewerkt.

PIN Betaling is mogelijk.

Programma & Deelnemerslijsten

In Oss staan tijdens dit evenement verschillende klassen en wedstrijden op het programma:

• Grand Prix Zijspancross
  • ONK Quad Masters
  • NK Motorcross Zijspan

Zodra verdere informatie beschikbaar is, zal dit op deze website worden bijgewerkt.

Motorclub-Oss-2212

Pers

Om in aanmerking te komen voor een persaccreditatie voor ons evenement dien je een persaccreditatie aan te vragen. De persaccreditatie zal worden toegekend op basis van de informatie die op deze website te vinden is. U kunt een aanvraag doen door een e-mail te sturen aan Imke Michiels, via Imke@motorcluboss.nl.

De aanvraag moet uiterlijk één week voor het evenement bij ons binnen zijn.