motorclub-Oss-20210318-WA0005

ONK Sidecarcross & Quad Masters

Op zondag 19 september vormt circuit de “Witte Ruijsheuvel” in Oss het platform voor een spannende wedstrijd waarbij de beste combinaties van Nederland gaan strijden voor punten van het Open Nederlands Kampioenschap.

Naast de ONK Sidecar Masters, zal ook de NK Zijspan,  ONK Quad Masters en nog enkele andere wedstrijden plaatsvinden.

Tickets & Info

Vanaf heden is de ticket verkoop gestart voor onze ONK Zijspan en Quad Masters op zondag 19 september.

Tickets zijn te verkrijgen via onderstaande link:

Programma & Deelnemerslijsten

In Oss staan tijdens dit evenement verschillende klassen en wedstrijden op het programma:

• ONK Zijspancross Masters
  • ONK Quad Masters
  • NK Zijspancross
  • NK Quads / NK Rookie Quads
  • NK Youngsters Sidecar & Quads

Zodra verdere informatie beschikbaar is, zal dit op deze website worden bijgewerkt.

Motorclub-Oss-2212

Pers

Om in aanmerking te komen voor een persaccreditatie voor ons evenement dien je een persaccreditatie aan te vragen. De persaccreditatie zal worden toegekend op basis van de informatie die op deze website te vinden is. U kunt een aanvraag doen door een email te sturen aan Imke Michiels, via Imke@motorcluboss.nl.

De aanvraag moet uiterlijk één week voor het evenement bij ons binnen zijn.