motorclub-Oss-20210318-WA0005

Dutch Masters of Motorcross

Dutch Masters of Motocross is terug in 2022 met vijf rondes op vijf geweldige locaties! De vierde wedstrijd van deze reeks vindt plaats op de ‘Witte Ruijsheuvel’ in Oss, op 22 mei 2022.

Drie keer is scheepsrecht. Helaas kon de competitie in 2020 en 2021 niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Wij hopen er samen met alle andere organisatoren en rijders dan ook een ijzersterke editie van te maken in 2022.

Zoals je van Dutch Masters gewend bent zal het deelnemersveld voor een groot deel bestaan uit wereldtoppers en EK-rijders, met sowieso regerend wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings aan de start. Niets voor niets is het een van de sterkte motocrosscompetities van Europa (en vooruit: de wereld).

Tickets & Info

Zodra de ticketverkoop start laten we dat via deze pagina weten.

Tickets zijn dan te verkrijgen via onderstaande link:

Programma & Deelnemerslijsten

Zodra verdere informatie beschikbaar is, zal dit op deze website worden bijgewerkt.

Motorclub-Oss-2212

Pers

Om in aanmerking te komen voor een persaccreditatie voor ons evenement dien je een persaccreditatie aan te vragen. De persaccreditatie zal worden toegekend op basis van de informatie die op deze website te vinden is. U kunt een aanvraag doen door een email te sturen aan Jill Deenen, via Jill@motorcluboss.nl

De aanvraag moet uiterlijk één week voor het evenement bij ons binnen zijn.